This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News WWW: Wilde Wijde Wereld

Wat gebeurt er allemaal in een jaar?
Omdat 2010 het Jaar van de Biodiversiteit is, brengt het Museon een blog over de grillige wereld van de natuur.

Release date 23/04/2010

Wat gebeurt er allemaal van de eerste lentedag van 2010 tot de laatste winterdag in 2011? Welke gebeurtenissen in dit blog de revue zullen passeren is ongewis, want biodiversiteit heeft veel gezichten, is overal en verandert met de dag. 

Arno van Berge Henegouwen schrijft dagelijks over de wonderen uit onze natuur. Hij is bioloog, fotograaf en schrijver.Elke werkdag schrijft hij een praatje bij een plaatje dat even aandacht vraagt voor opmerkelijke gebeurtenissen in de natuur. Het adres van de blog: www.wildewijdewereld.nl.

De Wilde Wijde Wereld gaat de kalender rond, tot de laatste winterdag van 2011. Abonneert u zich en blijf op de hoogte van de dagelijkse wonderen om ons heen. En reageren kan ook. Ziet u iets opvallends buiten of binnen, meld het dan door een commentaar te sturen.

Dit blog is een project van het Museon in Den Haag, een educatief museum voor cultuur en wetenschap met collecties op het gebied van natuur, cultuur en techniek. In het Museon zijn veel interactieve presentaties te zien over actuele thema's in wetenschap en samenleving.

Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
tel. 070 - 33 81 338
info(at)museon.nl

Bezoekersinformatie

Openingstijden:
dinsdag t/m zondag 11.00-17.00 uur, gesloten op maandag (behalve in de schoolvakanties - alle regio's)

Toegangsprijzen:
Kinderen t/m 3 jaar: gratis / kinderen 4 t/m 11 jaar: € 4,- / jeugd 12 t/m 18 jaaar: € 6,- / volwassenen: € 7,50 / 65+ Pashouderders: € 6,- . Museumkaart geldig. Groepskorting voor groeppen van meer dan 20 personen mogelijk.

Voorzieningen: Het Museon is toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen.