This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Projectvoorbeelden gezocht: biodiversiteit, voeding en gezondheid

Op 25 januari 2012 organiseert ECNC opnieuw een Beursvloer Biodiversiteit als vervolg op het succes van de eerste editie in 2010 (zie hieronder). Hiervoor is ECNC op zoek naar projectvoorbeelden op het gebied van biodiversiteit, voeding en gezondheid.

Concerned URL http://www.biodiversiteitbrabant.nl/index.php?pagina_id=233
Source ECNC-European Centre for Nature Conservation
Release date 13/10/2011

Beursvloer Brabantse Parels van Biodiversiteit

De beursvloer wordt georganiseerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Taskforce Biodiversiteit. Dit jaar is het thema: biodiversiteit, voeding en gezondheid. Projecten op het grensvlak van deze drie thema’s zijn bijvoorbeeld: stadslandbouw, buurtmoestuinen (bijv. natuursuper), stadsparken, groene daken, zelfpluktuinen, duurzame catering en kantines, goei eete, vlindertuinen, smulbossen, biowalking, de keten van eten etc. 

Kent u dergelijke projecten of initiatieven waarbij biodiversiteit een rol speelt bij de productie, verwerking en consumptie van voedsel, in de gezondheidszorg of voor ons welzijn?

Laat het dan weten via vonmeijenfeldt@ecnc.org (liefst met contactgegevens en/of website) of bellen 013 5944 944 t.a.v. Peter von Meijenfeldt.

Please note that this information has expired.