This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Duurzame iftar met biologische en regionale producten

Vanavond vindt in Rotterdam een Duurzame Iftar plaats

Release date 02/09/2010

Donderdag 2 september wordt door het Rotterdams Milieucentrum een duurzame iftar georganiseerd. De iftar, een maaltijd die het vasten tijdens de ramadan iedere avond breekt, staat op 2 september helemaal in het teken van duurzaamheid. Een bijzondere avond met biologische en regionale producten, muziek, dans en inspirerende interviews.

De speciale milieu iftarmaaltijd op 2 september vindt plaats in de Tarwewijk in de grote volkstheatertent. Hier kunt u plaatsnemen aan tafel en wordt u een duurzame iftarmaaltijd geserveerd met biologische en/of regionale producten. Tijdens de avond worden er verschillende inspirerende gasten geïnterviewd door Anna Maria Carbonaro. 

Onder de gasten bevinden zich onder andere Nicole van Hove van de stichting Rotterdams Oogst (www.rotterdamseoogst.nl) en Jeroen Dagevos van de Stichting de Noordzee(www.noordzee.nl) vertelt iets over de duurzame viswijzer. Ook is er een kort vraaggesprek met Wim Nottroth, hoofdredacteur van Cineac TV (www.cineac.tv) over de nieuwe milieudocumentaire Cineac Cabo Verde. Mustafa Talib van de stichting voor participatie en vernieuwing vertelt iets meer over de Ramadan en iftarmaaltijden. H

Het hele evenement wordt opgenomen en uitgezonden door Cineac TV.AanmeldenAanmelden is wel verplicht via info@milieucentrum.rotterdam.nl of even bellen met 010 - 4656496 (Mohamed Hacene).