This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Dark Dinner in vijf steden

In verschillende steden in Nederland organiseert StoereVrouwen Dark Dinners.Deze ludieke actie vraagt aandacht voor het klimaatvraagstuk en heeft als doel ons energieverbruik in het zonnetje te zetten.

Release date 12/05/2010

De gevolgen van het huidige energiegebruik komen regelmatig in het nieuws. Toch is voor veel mensen nog onduidelijk welke (positieve) invloed zij zelf kunnen uitoefenen hierop. Tijdens het diner krijgen de deelnemers meer informatie over energieverbruik en hoe ook zij hier op een leuke makkelijke manier iets mee kunnen doen. Aan het eind van de avond is er een StoereVeiling waarbij de deelnemers op leuke duurzame producten kunnen bieden met goede daden.

De Dark Dinners vinden plaats op dinsdagavond 18 mei op vijf locaties in het land, namelijk: Haarlem, Utrecht, Eindhoven, Den Haag en Arnhem. Het Dark Dinner in Amsterdam zal een grootse afsluiting zijn van alle andere dinners.

Iedereen die zin heeft in een duurzame date kan zich opgeven voor het Dark Dinner, met of zonder date, tot uiterlijk 15 mei 2010. Opgave door een mail naar majoor(at)stoerevrouwen.nl o.v.v. naam, e-mail, telefoonnummer en de plaats waar je wilt daten. StoereVrouwen zorgt voor de rest. Meer informatie: www.stoerevrouwen.nl

Over StoereVrouwen
De StoereVrouwen strijden. Voor een betere wereld. In een heus leger. StoereVrouwen wil graag consumenten laten zien dat duurzaam consumeren heel leuk, makkelijk en hip kan zijn. Zij organiseert regelmatige landelijke en regionale activiteiten om zowel consumenten als organisaties te inspireren hun gedrag te verduurzamen. StoereVrouwen wil wereldverbeterend winkelen modieus maken en hierbij hebben zich al 23 regionale StoereVrouwen regimenten verspreidt door heel Nederland bij aangesloten. Het motto van StoereVrouwen: ‘verbeter de wereld, ga winkelen!’