This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

News Biodiversiteit op de dam

Natura Artis Magistra siert de hoeketalage van de Bijenkorf. Stilstaande beelden van vijf verschillende dieren die in Artis te bewonderen zijn, gaan “bewegen”, ze komen tot leven en gaan in elkaar over. De display staat in het teken van het Internationale jaar van de Biodiversiteit.

Release date 27/07/2010

 Iedereen die vanaf vandaag langs de Amsterdamse vestiging van de Bijenkorf loopt, wacht een unieke ervaring. Natura Artis Magistra siert met de eerste Walking Display van Nederland de hoeketalage van het Amsterdamse warenhuis. Door langs de etalage te lopen gaan de stilstaande beelden van vijf verschillende dieren die in Artis te bewonderen zijn “bewegen”, ze komen tot leven en gaan in elkaar over. De 3,5 meter lange display staat in het teken van het Internationale jaar van de Biodiversiteit en is een initiatief van fotografe Kyra Martens en Artis.

 De display is te zien van 27 juli tot en met 1 augustus en is mede mogelijk gemaakt door Studio America, de Bijenkorf, NCB Naturalis, Joshua Spodek en Jeroen Joukes.