This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Zeehondencrèche Pieterburen

See all locations on the map

Een bezoek aan de Zeehondencrèche is geschikt en interessant voor iedere leeftijdsgroep. U kunt met eigen ogen zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche daaraan doet. In de Zeehondencrèche kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Download as iCalendar

Period [01/01/2010 - 01/01/2013]
Event location Hoofdstraat 94a, Pieterburen
Host Zeehondencrèche Pieterburen
Event URL http://www.zeehondencreche.nl/home/index.htm
Contact person
Email address: info@zeehondencreche.nl
Phone: (0595) 526 526
Theme(s) Ecosystems , Genetic Diversity
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education
Type Theme park (zoo, children’s farm, etc) Theme park (zoo, children’s farm, etc)

Om zoveel mogelijk mensen te informeren over het werk van de Zeehondencrèche en de problemen van de zeehond en zijn milieu wordt er in het bezoekerscentrum door middel van rondleidingen, een vaste expositie, de confrontatie met de zeehondenzorg en diverse informatiefilms voorlichting gegeven. Altijd lopen er medewerkers rond die antwoord kunnen geven op de meeste vragen. Iedere dag van het jaar biedt de Zeehondencrèche bezoekers zo de gelegenheid kennis te nemen van alles wat er met zeehonden en hun leefgebied aan de hand is en wat de crèche er aan doet om die situatie te verbeteren.

Groepen
Het is mogelijk om voor een groep een rondleiding te reserveren. Hiervoor dient u tijdig te bellen: (0595) 526 526. Er zijn rondleidingen in diverse talen mogelijk.

Kinderen
Kinderen in de crèche
Voor kinderen zijn er veel extra activiteiten. Er is een kinder-actiehoek met spelelementen en voor de kleinsten een indoor zandbak. Er is een crèche-speurtocht en in alle vakanties worden dagelijks speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd

De crèche is het hele jaar door (ook op alle zon- en feestdagen) van 9.00 uur tot 18.00 uur toegankelijk voor publiek tegen een entreeprijs van slechts € 5,- (dagkaart). Kinderen tot drie jaar en donateurs van de Zeehondencrèche hebben gratis toegang. In de bezoekershal lopen iedere dag medewerkers rond die op al uw vragen antwoord kunnen geven.