This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Wadexcursie

See all locations on the map

Wat scharrelt er daar? Ga mee op wadexcursie en ontdek de wonderen van het wad. Bijna dagelijiks in juli en augustus op Terschelling, bij de Keag ten zuiden van Formerum.

Download as iCalendar

Period [20/05/2010 - 31/12/2010]
Event location de Keag ten zuiden van Formerum, Terschelling de Keag, Formerum Terschelling
Host Waddenvereniging
Event URL http://www.waddenvereniging.nl/wad2/waddengebied/index.php?cat=Excursies&item=250
Contact person Renate de Backere
Email address: backere@waddenvereniging.nl
Phone: 0517-493693
Theme(s) Others
Target group(s) Families
Type Excursion / Children’s quest Excursion / Children’s quest

Ooit op de bodem van de Waddenzee gelopen? Twee keer per dag valt de Waddenzee droog en heb je de kans om er te lopen. Ga met een van onze gidsen mee en ontdek de vele verassingen van het dieren- en plantenrijk in dit uitgestrekte natuurgebied.
Ontdek wat voor slimme dingen ze hebben bedacht om in deze barre omstandigheden te overleven. Maar niet alleen dat, ook het getij, de bodem en nog veel meer komt aan bod tijdens deze nooit te vergeten wadervaring voor jong en oud. Wil je het wad zien, voelen, proeven, ruiken en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Kom dan in de zomer naar Texel of Terschelling en geef je op!

Dit is een excursie op het strand voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, die drie uur duurt. Dit is inclusief lunchpauze, de kinderen moeten een eigen lunchpakketje en drinken meenemen. De excursie omvat zowel jutten als vissen. Er wordt naar interessante aanspoelsels gezocht waar de kinderen een kunstwerk van maken. Daarnaast wordt er met een sleepnet gevist en met kleine schepnetjes.

Data en tijden vindt u in de agenda.

Opgave in zomervakantie Texel
Opgave: In juli en augustus kunt u zich aanmelden voor een van de excursies bij de Waddenvereniging; Tel: 0638124851 of Landal Camping de Sluftervallei Veld N in De Cocksdorp of bij Ecomare.
De kosten zijn € 5,50 voor zowel kinderen als volwassenen voor een excursie; kosten kinderstranddag € 8,00 pp.

Opgave in zomervakantie Terschelling
In juli en augustus kunt u zich aanmelden door te bellen naar 06-30255846 of bij de winkel Ben van Alles en de VVV Terschelling. De kosten zijn € 5,- voor kinderen, € 6,- voor volwassenen voor een excursie; kosten kinderstranddag € 8,00 pp.

Opgave wadexcursie buiten seizoen
De andere maanden kunnen groepen zich opgeven voor een wadexcursie buiten het seizoen door een mail te sturen naar: bs.excursie@gmail.com. De kosten zijn 65 euro per gids en 6 euro per persoon.
Ongeveer 15 mensen kunnen mee per gids.