This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Tuinidee 2014

Uw droomtuin en een prinsheerlijk buitenleven worden werkelijkheid op TuinIdee 2014.
De mogelijkheden en wensen die u heeft voor de inrichting van uw buitenruimte komen samen op het grootste tuinevent van Nederland. De voorbeeld-tuinen die TuinIdee ooit zo uniek hebben gemaakt zijn terug, en hoe!

Dit keer is het hoofdthema ‘Vijftig tinten groen’. In diverse en soms spannende inspiratietuinen ontdekt u een rijke variatie aan groentoepassingen en nieuwe materialen.

Op TuinIdee 2014 staat de groene tuin met bomen, struiken, hagen en bloemen centraal. Door al het groen komt er letterlijk meer leven in de tuin door vogels, vlinders en bijen.

Download as iCalendar

Period [20/02/2014 - 19/12/2013]
Event location Brabanthallen 's-Hertogenbosch Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Host 2XPO C.V.
Event URL http://www.tuinidee.nl/Bezoeker/Home
Contact person Juul Janssen
Email address: j.janssen@2xpo.nl
Phone: (073) 629 39 39
Theme(s) Green and garden
Target group(s) Families , Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en biedt jaarlijks tienduizenden bezoekers volop inspiratie voor de tuin van hun dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een bezoek aan TuinIdee is ook gewoon een dagje genieten.

TuinIdee is ook úw start van de lente. Met sfeervolle voorbeeldtuinen met fraaie styling en mooie beplanting. Voor ieder wat wils; van exclusief tot budgetvriendelijk maar origineel. Met volop ideeën voor buitenkoken, de eetbare tuin, een overdekt terras of een intiem balkon. Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen over tuinstijlen, de nieuwste tuinmode, tuininrichting, serres en het gegoede buitenleven!

In het theater zijn er doorlopend leuke en leerzame presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht in het Tuinlab. Maak uw keuze uit het ongekend grote en gevarieerde aanbod tuinproducten en planten bij de maar liefst 225 stands van geselecteerde kwekers, hoveniers en andere tuinspecialisten. Profiteer van de speciale aanbiedingen, ook na uw bezoek met de gratis Mijn TuinIdee voordeelpas.