This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Seminar Duurzaam gedrag in het bedrijf

Ziet u kansen in een groene economie? Zoekt u manieren om duurzaamheid een plek te geven binnen uw bedrijf?Wilt u weten wat de werknemers van de toekomst u te bieden hebben op het gebied van duurzaamheid? Wilt u effectief netwerken met gegarandeerd succes? Kom dan naar het seminar Duurzaam gedrag in bedrijf! op vrijdagmiddag 25 januari. Laat u inspireren door Ruud Koornstra, maak kennis met de duurzame werknemers van de toekomst en maak een interessante match met nieuwe zakenpartners. Godelieve Wijffels, directeur van Natuur en Milieu Overijssel, is de dagvoorzitter.

Download as iCalendar

Period 25/01/2013
Host Natuur en Milieu Overijssel
Event URL http://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/Nieuws/2012/Communicatieeneducatie/Seminar_Duurzaam_gedrag_in_bedrijf.aspx
Contact person
Email address: www.minorsocialgreen.nl
Theme(s)
Target group(s)
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Gedeputeerde Ineke Bakker opent het seminar. En keynote speaker Ruud Koornstra neemt u daarna mee in hoe en waarom duurzaam ondernemen de toekomst heeft. Koornstra heeft al talrijke succesvolle ondernemingen geïnitieerd, zoals de Visa Greencard, Lemnis Lighting en Tendris Solutions. Daarnaast zit hij in het bestuur van De Groene Zaak, een vereniging van ondernemers die zich inzet om de Nederlandse economie sneller te verduurzamen.

De werknemers van de toekomst
3de en 4de jaars HBO studenten geven hun verfrissende kijk op duurzaamheid waarin gedragsverandering bijdraagt aan een meer duurzame bedrijfsvoering. De studenten volgden de minor Social Green, duurzaamheid in educatie en organisatie op hogeschool Windesheim. Wezenlijk onderdeel van de minor was het uitvoeren van een project gericht op duurzame gedragsveranderingen bij bedrijven.

Matchmaking
Matchmaking is het netwerken van de toekomst. U geeft aan met wie of over welk thema u in contact wilt komen, wij regelen de match. Het is een effectieve manier van netwerken. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste ondernemers in gesprek komt en nieuwe contacten legt. Hierdoor ontstaan kansen op nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Informatie en aanmelden
Het seminar is op vrijdag 25 januari, van 14.00-17.30 uur. Locatie is het Provinciehuis aan de Luttenberstraat 2 te Zwolle. Deelname aan het seminar is kosteloos. U dient zich wel aan te melden voor 18 januari. Dit is essentieel i.v.m. de catering en de matchmaking. Aanmelden kan via www.minorsocialgreen.nl.