This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event PechaKucha Night Utrecht: Groen en de stad

Inspirerende initiatieven, kort en krachtig gepitcht en afgewisseld met een drankje. Dat is de opzet van de PechaKucha Night ‘Groen en de stad’ op 6 oktober in Tivoli. Van guerilla gardening tot bewust uitgaan; duurzaamheid leeft. Ontdek de groene ideeën en initiatieven die broeien in de stad en ontmoet creatieve denkers en doeners tijdens een avondje uit!

Download as iCalendar

Period 06/10/2011
Event location Tivoli, Utrecht Tivoli, Utrecht, Oudegracht 245, Utrecht
Host Greenwish, ASN Bank e.a.
See the agenda http://www.pecha-kucha.org/night/utrecht
Event URL http://www.pecha-kucha.org/night/utrecht
Contact person http://www.greenwish.nl/
Phone: +31(0)30 231 14 91
Fax: +31(0)30 231 88 21
Theme(s) Green and garden , Ecosystems , Food , Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Na het succes van vorig jaar organiseren GreenWish, Voordewereldvanmorgen (een initiatief van ASN Bank) en PechaKucha Night Utrecht weer een duurzame PechaKucha Night. Met frisse sprekers, een goede locatie en een enthousiaste samenwerking belooft het een leuke en dynamische avond te worden. Gastheer van deze PechaKucha Night is Engbert Breuker, voorzitter van Social Venture Network en bekend van o.a. Stand up Inspiration. De gastsprekers worden enkele dagen van te voren bekendgemaakt.

• PechaKucha? PechaKucha is een uit Japan afkomstig concept om creatief, to-the-point en visueel te presenteren. Het verovert de wereld via de hippe, arty steden Tokyo en Londen en is nu voor de derde keer te beleven in Utrecht. In de Spiegelzaal in Tivoli krijgen 12 personen ieder de tijd om 20 slides (afbeeldingen) te vertonen en twintig seconden per slide te pitchen. 20 x 20 x 12 dus. Met tussendoor ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

• Praktisch • Datum: 6 oktober 2011 • Tijd: Inloop 19.30, start 20.20 • Locatie: Spiegelzaal van Tivoli, Utrecht, Oudegracht 245 in Utrecht • Entree: 5 euro • Reserveren: Wordt aanbevolen, de PechaKucha Night wordt goed bezocht! Reserveren kan via de website van Tivoli, kaarten worden ook aan de deur verkocht.