This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Ondernemen met biomassa: hulp en handel - debat

See all locations on the map

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (voorheen Agentschap NL) organiseert in samenwerking met debatcentrum de Rode Hoed in Amsterdam een debat over ondernemen in duurzame biomassa. Vragen die aan bod komen zijn: Ondernemen in duurzame biomassa: is dit handel of hulp? Of – mits duurzaam uitgevoerd – allebei? Maar wat is duurzaam en wat is daarvoor nodig? Wat hebben we op dit gebied geleerd? En wat zijn de vooruitblikken voor de toekomst?

Wanneer? Maandag 10 februari 20:00 uur

Download as iCalendar

Period 10/02/2014
Event location De Rode Hoed Keizersgracht 102, Amsterdam
Host Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Event URL http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/hulp-en-handel-het-duurzame-biomassa-debat
Contact person
Email address: info@rodehoed.nl
Phone: 020 - 638 56 06
Theme(s) Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Sprout Challenger Day

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert in samenwerking met debatcentrum de Rode Hoed in Amsterdam een debat over ondernemen in duurzame biomassa. Vragen die aan bod komen zijn: Ondernemen in duurzame biomassa: is dit handel of hulp? Of – mits duurzaam uitgevoerd – allebei? Maar wat is duurzaam en wat is daarvoor nodig? Wat hebben we op dit gebied geleerd? En wat zijn de vooruitblikken voor de toekomst?

Onder leiding van Clairy Polak gaat een panel van ondernemers, financiers, politici en NGO’s in debat over duurzame biomassa. De nota van het ministerie van Buitenlandse Zaken - ‘Wat de wereld verdient: Een nieuwe agenda voor hulp, handel en investeringen’ - is hierbij het uitgangspunt.

In het panel o.a.: Harold Martina (GMSP/Colombia/trapisches), René van Venendaal (BTG), Eric van den Heuvel (Argos), Silvan de Boer (Eneco), Sander van Bennekom (Oxfam/Novib), Danielle van Nie (Natuur en Milieu), Heleen van den Hombergh (IUCN), Daan Dijk(Rabobank), René Leegte (VVD-Kamerlid), Pjotr Schade (Everest Energy), Winfried Rijssenbeek (Fact foundation), Dorette Corbey (Commissie Corbey), Arjen Brinkmann (Brinkmann Consultancy) en Wolter Elbersen (WUR).

De Nederlandse programma's voor duurzame biomassa
In opdracht van de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken hebben 40 projecten binnen de Nederlandse programma's voor duurzame biomassa volop ervaring opgedaan met de verduurzaming van de biomassaketen voor energie. Nu bijna alle projecten zijn afgerond, is het tijd om de ervaringen en lessen te delen.

De Nederlandse programma’s voor duurzame biomassa

In opdracht van de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken hebben 40 projecten binnen de Nederlandse programma’s voor duurzame biomassa volop ervaring opgedaan met de verduurzaming van de biomassaketen voor energie. Nu bijna alle projecten zijn afgerond, is het tijd om de ervaringen en lessen te delen!

Aanmelden

De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar kaarten@rodehoed.nl.