This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Nieuwjaarsdebat “Versnelling in preventie”

Het Nieuwjaarsdebat vindt plaats op 21 januari in Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag, van 16.00 tot 18.30 uur. De volgende sprekers nemen u mee in hun visie op vernieuwing in gezondheidsbevordering:

  • Lisette van Gemert, Universiteit Twente
  • Jacqueline Vink, Schuttelaar & Partners
  • Maarten den Braber, mede-oprichter QSgear
  • Pieter van Bokhoven, mede-oprichter JAPPS

In het daarop volgende Lagerhuisdebat nemen we een voorproefje op de discussies die komen gaan. We willen versnellen in preventie. Want we hebben haast! We stellen het zeer op prijs om samen met u het nieuwe jaar in te luiden met een goed gesprek en een goed glas.

Download as iCalendar

Period 21/01/2013
Event location Nieuwspoort, Den Haag Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag
Host Schuttelaar & Partners
See the agenda http://www.pbmailer.net/m/836/dkelqdbu7i6boao6
Event URL http://www.pbmailer.net/m/836/dkelqdbu7i6boao6
Contact person Rutger Schilpzand
Email address: communicatie@schuttelaar.nl
Phone: +31-70-3184444
Theme(s) Green and garden , Health , Ecosystems , Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Versnelling in preventie

Op de drempel van 2013 kijken we nog één keer om. We zien overal ter wereld initiatieven ontstaan, gericht op duurzaamheid en gezondheid. Achter krantenkoppen en tweets over eurocrisis, stormen en andere tegenslagen zien we een beweging die ook het afgelopen jaar aan kracht heeft gewonnen. Ons Duurzaamheidkompas constateert dat het bewustzijn bij consumenten toeneemt, crisis of geen crisis. Meer jongeren vinden het bouwen aan een betere wereld belangrijker dan alleen veel geld verdienen. Overheden en experts in tal van landen nemen concrete maatregelen om mensen gezonder te houden. Bedrijven, groot en klein, maken forse stappen in gezondheid en vergroening. Wij geven duiding aan deze trends en helpen mee ze om te zetten in maatschappelijk èn commercieel succes. Ook in 2013. Zoals we al 17 jaar meehelpen de wereld gezonder en duurzamer te maken.
 
In het nieuwe jaar willen we daar gezamenlijk een start mee maken. Daarom nodigen wij u uit voor een toost en een gesprek op ons Nieuwjaarsdebat “Versnelling in preventie”. Dit is meteen de aftrap van onze serie Maatschappelijk Café’s van 2013 onder hetzelfde motto. Want het wordt hoog tijd de omgeving drastisch te verbouwen tot een plek waar gezondheid hoogtij viert en mensen langer gezond en zelfstandig kunnen leven. Dat vraagt om technische en sociale innovaties en een frisse blik. Het moet echt anders. Daarom geven we vooral young professionals het woord.