This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Nationale Milieudag 2015

See all locations on the map

Economische groei overdekt met een duurzaam sausje werkt niet. De som van alle innovaties lijkt volstrekt onvoldoende om het einddoel – een wereld verlost van hardnekkige milieuproblemen – echt dichterbij te brengen. Het is hoog tijd dat we wakker worden uit die droom. Onder het motto ‘wie is er bang voor het grotere plaatje’ gaat de Nationale Milieudag 2015 op 11 juni dieper in op deze ongemakkelijke waarheid. 

Download as iCalendar

Period 11/05/2015
Event location Utrecht Science Park (de Uithof)
Host VVM ism USI en TNO
Event URL http://www.nationalemilieudag.nl
Contact person VVM netwerk voor milieuprofessionals
Email address: bureau@vvm.info
Phone: 030-2322989
Theme(s) Health , Ecosystems , Food , Genetic Diversity , Others
Target group(s) Adults

Centraal staat wat er écht nodig is om de belangrijkste milieuvraagstukken de wereld uit te helpen. Denk aan een energievoorziening zonder impact op klimaat en gezondheid, voldoende voedsel voor iedereen zonder aantasting van de biodiversiteit en grondstoffenbeheer zonder de voorraden uit te putten.

De Nationale Milieudag 2015 – een initiatief van de VVM in samenwerking met TNO en het Utrecht Sustainability Institute (USI) – vindt plaats op Utrecht Science Park (De Uithof). De organisatoren ontwikkelen rondom het thema een gevarieerd programma. Naast een plenair gedeelte zijn er tal van themasessies om aan deel te nemen.