This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Maatschappelijk Café Natuurlijk Kapitaal

See all locations on the map

Levert u innovatieve producten en diensten die niet alleen uw business verder helpen, maar tegelijkertijd een positieve impact hebben op uw omgeving? Door bijvoorbeeld kringlopen te sluiten, een grotere soortenrijkdom te bewerkstelligen of ecosysteemdiensten optimaal te benutten en te verwaarden? Of wilt u hier graag aan werken, maar weet u niet hoe? Neem dan op 26 juni deel aan het Maatschappelijk Café Natuurlijk Kapitaal.

Download as iCalendar

Period 26/06/2014
Event location Ottone Kromme Nieuwegracht 62, Utrecht
Host Platform Biodiversiteit, Ecosystemen en Economie (BEE)
See the agenda https://www.evite-sendmail.nl/rvo/cafe14/web/cafe14_programma.php?UITN_NUMMER=BV57134
Event URL http://www.platformbee.nl
Contact person Douwe Wagenaar
Email address: dwagenaar@schuttelaar.nl
Phone: 06-29005587
Theme(s) Ecosystems , Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

De afgelopen jaren is er binnen het Platform Biodiversiteit, Ecosystemen en Economie en de Helpdesk Bedrijfsleven & Biodiversiteit veel kennis opgedaan over het verbeteren van de biodiversiteit en het ondernemen met natuurlijk kapitaal. Tijdens dit Maatschappelijk Café delen drie ondernemers (o.a. vanuit Industriewater Eerbeek en Landgoed Ogenlust) hun ervaringen. Zij worden vervolgens ondervraagd door een maatschappelijk panel. Daarnaast bent u zelf aan zet om in het Lagerhuisdebat uw mening en ideeën in te brengen. Onze jury, bestaande uit Rein Willems (Voorzitter platform BEE) en Leendert Bikker (Bikker & Company), zal aan het eind van de avond de beste debater uitkiezen. U gaat aan het eind van de avond gegarandeerd met nieuwe inspiratie, ideeën en contacten naar huis. U komt toch ook?

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie op een rij:

Locatie : Ottone, Kromme Nieuwegracht 62, Utrecht
Toegang : De toegang is gratis
Aanmelden: : Meld u hier aan!
Uiterlijke aanmelddatum : 16 juni 2014

Meer informatie : www.platformbee.nl en www.bedrijfslevenenbiodiversiteit.nl
 
Collega uitnodigen : Nodig uw collega hier uit om ook naar het Maatschappelijk Café Natuurlijk Kapitaal te komen.

Het Maatschappelijk Café is een initiatief van het Platform Biodiversiteit, Ecosystemen & Economie. Dit platform is in het leven geroepen om ondernemers die een bijdrage willen leveren aan het behoud van ons natuurlijke kapitaal te inspireren, stimuleren en ondersteunen. Het platform bevordert samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen. Zo hebben 28 bedrijven een subsidie gekregen om biodiversiteit te integreren in hun bedrijfsvoering. Ook is er een Helpdesk Bedrijfsleven & Biodiversiteit gestart waar bedrijven hun vragen kunnen stellen over het beschermen en benutten van natuurlijk kapitaal.