This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Lokaal Wérkt! Nationale Milieudag 2012

Het thema van de Nationale Milieudag 2012 is lokale initiatieven. Milieubeleid van bovenaf is niet zaligmakend. Voor het daadwerkelijk bereiken van doorbraken zijn lokale initiatieven van grote betekenis. Maar wat werkt wel en niet? Hoe kan het lokale initiatief versterkt worden? Wat zijn de ingrediënten om individuele successen op te schalen? Tijdens de Nationale Milieudag worden dit soort vragen vanuit verschillende invalshoeken belicht. Dit gebeurt plenair en in deelsessies aan de hand van concrete cases op het gebied van energie, recycling en stadslandbouw.

Milieumarkt

Centraal ontmoetingspunt tijdens de dag is de Milieumarkt, dé plek voor deelnemers en organisaties om bij te praten en te netwerken. De markt biedt een schitterende gelegenheid om kennis te maken met actuele ontwikkelingen op het gebied van innovatieve, duurzame ideeën, producten en diensten.

Download as iCalendar

Period 06/06/2012
Event location Tillemakade 99, "parallel aan de Posthumalaan 90", 3072 AX Rotterdam Tillemakade 99, "parallel aan de Posthumalaan 90" 3072 AX Rotterdam
Event URL http://www.vvm.info/?pid=main&id=689&utm_source=NMDnb0515&utm_medium=emailnb&utm_campaign=nmd12
Contact person
Email address: bureau@vvm.info
Theme(s) Others
Target group(s) Families , Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via VVM activiteiten (eerst inloggen). Of u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar bureau.[antispam].@vvm.info.

Kosten exclusief BTW: VVM leden € 95,- | Student-leden € 25,- | Niet-leden € 185,-

Voor de avondwandeling en het diner dient u zich apart aan te melden via bureau.[antispam].@vvm.info o.v.v. avondwandeling & diner NMD2012 (ik neem wel/niet deel aan het dagprogramma van de Nationale Milieudag).

Leden voor wie de prijs een belemmering is om naar de Nationale Milieudag te komen, kunnen contact opnemen met het VVM bureau (bureau.[antispam].@vvm.info / 030-23 22 989), dan zoeken we samen naar een oplossing.