This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Lekker naar de boer!

See all locations on the map

Proef het leven bij een biologische boer of tuinder op 12 of 13 juni 2010! In heel Nederland, verschillende boerderijen.

Download as iCalendar

Period [12/06/2010 - 13/06/2010]
Event location Boerderijen in heel Nederland
Host Biologica!
See the agenda http://www.lekkernaardeboer.nl/nl/Home
Theme(s) Food
Target group(s) Families , Adults , Childeren, Primary Education
Type Theme park (zoo, children’s farm, etc) Theme park (zoo, children’s farm, etc)

Wat maakt bio nou zo bijzonder? Wat is er anders dan in de 'normale landbouw'? Op zaterdag 12 en zondag 13 juni kunt u dat zelf komen bekijken én proeven. Neem vooral ook vrienden of familie mee en niet te vergeten al hun kinderen. Wie één keer Lekker naar de Boer heeft meegemaakt, is meteen net zo enthousiast als wij. U ontmoet boeren die met passie werken, u ziet vrolijke kippen en varkens en u kunt proeven van heerlijke streekproducten. In elke provincie wordt op één bedrijf extra groot uitgepakt met muziek, kinderactiviteiten, biologische catering, proeverijen en boerenmarkten.

Benieuwd welke boerderijen en tuinderijen er meedoen aan de open dagen 'Lekker naar de Boer 2010'?Kijk dan op de
website. Bij elk bedrijf staat vermeld wat er te zien en te doen is. Veel bedrijven verkopen ook producten aan huis. Zoek hier een bedrijf bij u in de buurt en bekijk meteen of het handig is om een boodschappentas mee te nemen!

Let op: er melden zich dagelijks boerderijen aan voor de open dagen, dus hou de site in de gaten voor het meest actuele overzicht van deelnemende bedrijven!