This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Lekker naar de boer

See all locations on the map

Komt u ook weer 'Lekker naar de Boer' in 2014?

Zet het alvast in uw agenda: Lekker naar de Boer is in 2014 op zaterdag 21 en zondag 22 juni. In dat weekend houden biologische boeren en telers in het hele land open dag en kunt u zelf een kijkje nemen bij de biologische boer bij u in de buurt. Kom zelf kijken, ruiken, voelen en horen wat het leven op de biologische boerderij betekent en neem vooral kinderen, kleinkinderen, ouders, grootouders, buren en vrienden mee. Een leuk en leerzaam dagje uit!

Download as iCalendar

Period [21/06/2014 - 22/06/2014]
Event location Heel Nederland heel Nederland, zie website voor locaties
Host Bionext
See the agenda http://www.lekkernaardeboer.nl/Agenda
Event URL http://www.lekkernaardeboer.nl/
Theme(s) Green and garden , Health , Ecosystems , Food , Others
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education
Type Outdoor activities Outdoor activities

Lekker naar de Boer 2013
Circa 56.000 mensen hebben in het weekend van 22 en 23 juni 2013 een bezoek gebracht aan een biologische boerderij. Er waren fietsroutes van de stad naar de boer in de buurt, proeverijen, diverse kinderactiviteiten en rondleidingen over het erf, waarbij uitleg werd gegeven over de biologische veehouderij of tuinderij. Kijk hier voor een foto-impressie van het weekend.
Deze ontmoetingen tussen boer en burger zijn volgens organisator Bionext zeer waardevol, omdat deze bijdragen aan de bewustwording over de herkomst en de productie van de dagelijkse (biologische) boodschappen. De deelnemende boeren zijn veelal bevlogen ondernemers die graag vertellen over hun manier van werken.