This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: zin in zomer!

See all locations on the map

Van 19 tot en met 23 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Het is dit jaar de 21e editie van dit grote buitenevenement. Neem een kijkje op het landgoed en ervaar het echte buitenleven. Het thema dit jaar: zin in zomer!

Download as iCalendar

Period [19/08/2015 - 23/08/2015]
Event location Heerlijkheid Mariënwaerdt
Host Heerlijkheid Mariënwaerdt
Event URL http://www.landgoedfair.nl
Contact person Karlijn Zuurmond
Email address: k.zuurmond@marienwaerdt.nl
Phone: 0345-687010
Theme(s) Others
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education

Vijf dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede leven te bieden heeft. Er zijn ruim 180 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. In de Culinaire Weide staan stands met pure, heerlijke delicatessen. Er zijn ook diverse workshops te volgen.


Bezoekers kunnen mee met een rondleiding door het landhuis, waar de barones nog altijd woont. Hierbij hoort ook een kijkje in de eeuwenoude moestuin en orangerie. De oogst hiervan wordt gebruikt voor de biologische landgoedproducten van Heerlijkheid Mariënwaerdt, natuurlijk ook verkrijgbaar op de Landgoedfair.

Wie moe is van alle indrukken, kan terecht op één van de vele terrassen op de fair. Er is gezellige livemuziek en bezoekers kunnen rekenen op bijzondere demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 22 augustus de rundveeshow ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’ gehouden, waarbij de mooiste Frisian-Holsteiner tot ‘barones’ wordt gekozen.


Het prachtige landgoed, de rondleidingen door de moestuin en een deel van het Huis Mariënwaerdt, de gerechten van het landgoed, de muziek en het demonstratieprogramma in de Grote Parade zorgen samen voor een heerlijke dag uit.
          
Praktische informatie
Data en openingstijden: woensdag 19 tot en met zondag 23 augustus 2015, dagelijks van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur.
Toegangsprijzen: entree € 15,-; parkeren € 2,- (opbrengst gaat naar een goed doel). Kinderen tot en met 12 jaar: gratis; van 13 tot en met 16 jaar: € 7,50.
Kaarten kunnen in de voorverkoop tot een dag voor aanvang van de Landgoedfair met korting worden gekocht via www.landgoedfair.nl.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.


Meer informatie: www.landgoedfair.nl