This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

See all locations on the map

Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: Van Hollandse bodem!

Van 17 t/m 21 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Het is dit jaar de 22e editie van dit grote buitenevenement. Neem een kijkje op het landgoed en ervaar het echte buitenleven. Het thema dit jaar: van Hollandse bodem, met veel streekproducten, mooie handgemaakte producten en ander moois uit eigen land.

Vijf dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Er zijn ruim 180 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. De Culinaire Weide is omgedoopt tot Hollandse Weide met mooie (streek)producten van Hollandse Bodem.

Bezoekers kunnen mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt. Hierbij hoort ook een kijkje in de eeuwenoude moestuin en orangerie. De oogst hiervan wordt gebruikt voor de biologische landgoedproducten van Heerlijkheid Mariënwaerdt, natuurlijk ook verkrijgbaar op de Landgoedfair.

Wie moe is van alle indrukken kan terecht op één van de vele terrassen. Er is gezellige livemuziek en bezoekers kunnen rekenen op bijzondere demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag 20 augustus een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner wordt verkozen tot ‘barones’.

Praktische informatie

Data en openingstijden: woensdag 17 tot en met zondag 21 augustus 2016, dagelijks van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur.

Toegangsprijzen: entree € 15,-; parkeren € 2,- (opbrengst gaat naar een goed doel). Kinderen tot en met 12 jaar: gratis; van 13 tot en met 16 jaar: € 7,50.

Kaarten kunnen in de voorverkoop tot een dag voor aanvang van de Landgoedfair met korting worden gekocht via www.landgoedfair.nl.

Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Download as iCalendar

Period [17/08/2016 - 21/08/2016]
Event location Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Event URL http://www.landgoedfair.nl
Contact person
Email address: welkom@marienwaerdt.nl
Theme(s) Green and garden , Health , Food , Others
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education