This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event iSea 2014

See all locations on the map

Van traditionele visserij tot hightech windturbines. De Noordzee heeft altijd volop kansen geboden om haar vele rijkdommen te exploiteren. Van generatie op generatie is deze bedrijvigheid doorgevoerd. Zover, dat soms uitputting en vervuiling op de loer liggen.

Omdat Rijkswaterstaat het belangrijk vindt dat er ook in de toekomst op duurzame wijze van de Noordzee gebruik gemaakt kan worden, organiseren we iSea; hét netwerk evenement voor innovatieve ondernemers met visie! Deze mensen zien een toekomst waarin de Noordzee op duurzame wijze wordt geëxploiteerd. Op 13 juni krijgen zij de kans om met hun visie een stap te maken richting werkelijkheid in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Tijd: 09.45 - 17.15 uur

Download as iCalendar

Period 13/06/2014
Event location Pakhuis De Zwijger Piet Heinkade 179, Amsterdam
Host Rijkswaterstaat
See the agenda http://www.rws.nl/zakelijk/innovatie/innovatief_samenwerken/isea/programma_isea_2014.aspx
Event URL http://www.rws.nl/zakelijk/innovatie/innovatief_samenwerken/isea/
Theme(s) Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Voor de tweede editie op 13 juni hebben we weer een divers programma samengesteld. Bij inspirerende presentaties worden best practices besproken van ondernemers zelf en komen de nieuwste succesvolle innovaties aan het licht. Ook bevat het programma workshops om meer te leren over financiering, ondernemerschap of meer energie uit je eigen werk halen.

Parallel aan bovengenoemde onderdelen is de “Clash of the Concepts”, waar 12 pitchers die zich hebben gekwalificeerd voorafgaand aan het evenement worden klaargestoomd door dagvoorzitter Raoul Beeldsnijder en hun pitch kunnen geven voor een jury van experts. De winnaar krijgt een innovatievoucher ter waarde van 10.000 euro vanuit de overheid, te besteden bij één van de grote kennisinstituten, plus een vergelijkbare bijdrage van het instituut naar keuze en één-op-één begeleiding vanuit de overheid bij de realisatie van het idee.

De eerste editie in 2012 was een groot succes.
Erwin Croughs, winnaar iSea 2012: “Meedoen aan iSea Clash of the Concepts was goed voor mijn PR. Dankzij iSea heb ik afgelopen jaar investeerders over de brug gekregen, waardoor ik nu de eerste open sea trials met mijn concept kan doen.”

Wat heeft iSea te bieden?

- Toegang tot een groot netwerk van ondernemers, maar ook andere professionals uit het investeerderswezen, bedrijfsleven en overheid
- Samenwerking tussen sectoren, initiatief vanuit de markt
- Inspirerende presentaties over nieuwe innovaties op zee
- Workshops over relevante onderwerpen als financiering en ondernemerschap
- De spannendste pitch wedstrijd voor mariene innovatie; de Clash of the Concepts!

Aanmelden

Dus bent u na bovenstaand geïnteresseerd geworden in iSea? Meld u dan hier aan. Op www.rws.nl/isea vindt u meer informatie en updates over het programma, sprekers etc. Houd ook de Facebook pagina van Rijkswaterstaat in de gaten!

P.S. Kunt u zelf niet komen, maar is het wellicht interessant voor een ander? Stuur deze uitnodiging dan door.
Water. Wegen. Werken. Rijkswaterstaat.