This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Informatiebijeenkomst bouwbiologie IBB/IBN

In maart start het Instituut voor Bouwbiologie + Ecologie Benelux (IBB) met de post-academische opleiding bouwbiologie voor architecten, bouwkundigen, geneeskundigen en allen, die direct of indierect betrokken zijn bij het ontwerpen, onwikkelen, bouwen, renoveren en genezen van gebouwen.

Download as iCalendar

Period 24/01/2013
Event location Arnhem Arnhem
Host Instituut voor Bouwbiologie + Ecologie IBB
Event URL http://bouwbiologie.wordpress.com/2013/01/19/informatiebijeenkomst-bouwbiologie-arnhem-24-2-2013/
Contact person
Email address: avgb@live.nl
Theme(s) Ecosystems , Others
Target group(s) Adults
Type Guest lecture / course Guest lecture / course

Bij bouwbiologie staat de relatie tussen gebouw en milieu in relatie tot de mens centraal. Het is een integrale en interdisciplinaire opleiding, die haar oorsprong ruim 30 jaar geleden in Duitsland vond en inmiddels wereldwijd aangeboden wordt.
 
Het IBB biedt deze geaccredeteerde opleiding in nauwe samenwerking met het Duitse Institut fuer Baubiologie IBN nu eerstmalig ook in de Benelux aan.Wilt u meer weten, kom dan gratis en geheel vrijblijvend naar deze informatiebijeenkomst, waar de opleidingsopbouw, de organisatie en de inhoudelijke studieopbouw gepresenteerd worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met bouwbiologen over hun ervaringen uit studie en praktijk te spreken.
 
Aanmelden voor de informatiebijeenkomst is gewenst via de site of per mail aan avgb@live.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de locatiegegevens.
 
Volgende informatiebijeenkomst vindt plaats in Arnhem op donderdag 24.2.2013 tussen 17 – 19 uur. Opgeven via avgb@live.nl.