This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Het Groene Loper Festival

Het Groene Loper Festival wordt dit jaar op zondag 30 juni gehouden in het nieuwe winkelcentrum op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. Een festival dat gekenmerkt wordt door de woorden:authentiek, puur, eerlijk, storytelling, eigentijds, hip, duurzaam, creatief, innovatief, maar vooral leuk en lekker! Aanmelden als deelnemer en/of sponsor is nog mogelijk.

Bij voldoende animo is er ook een Groene Loper Festival op de laatste koopzondag van juli en augustus. NMCH en Hoofddorp Winkelstad werken samen zodat het weer een leuk en verrassend festival wordt.

Download as iCalendar

Period 30/06/2013
Event location Haarlem diverse plaatsen Haarlem diverse plaatsen
Host De Groene Loper, Haarlem
Event URL http://www.nmch.nl/project/de-groene-loper
Theme(s) Green and garden , Health , Ecosystems , Food , Others
Target group(s) Families , Adults

Meedoen? 

Dankzij de nieuwe lokatie is er nog ruimte voor aanbieders die een mooi, eerlijk en duurzaam product hebben dat ze graag onder de aandacht brengen van de bewoners van Haarlemmermeer en omgeving. Stuur dit aanmeldformulier naar projectleider Anneke Wegman.

Sponsor worden?

Sponsor van het Groene Loper Festival worden kan op vele manieren. NMCH werkt nauw samen met SOHC (Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum). APPM doet een deel van de organisatie. Download het sponsorpakket.

Wat wil De Groene Loper?

De Groene Loper richt zich op de inwoners van Haarlemmermeer in hun rol als consument met als doel dat meer en gemakkelijker gekozen wordt voor duurzame-, eerlijke- en streekproducten en duurzame diensten. De Groene Loper laat zien dat het kopen van duurzame producten en het gebruik maken van duurzame diensten niet moeilijk is, niet bij voorbaat duur is, dat ze gemakkelijk te vinden zijn en vooral dat het leuk is en een goed gevoel geeft. 

Hoe werkt De Groene Loper?

De Groene Loper wil op verschillende manieren en met diverse middelen bedrijven die duurzame goederen en diensten aanbieden bekend maken. Op deze pagina kunnen bewoners zien wat er waar te halen is. Tevens kunnen bedrijven die passen in onze doelstelling zich aanmelden met bijgaand formulier. Ook consumenten kunnen bedrijven aanmelden. Kijk ook eens op de facebookpagina van NMCH, daar staan geregeld berichten van aanbieders van duurzame producten.

Logo's die het kiezen gemakkelijk maken

Er zijn diverse grote warenhuizen, supermarkten, bouwmarkten en dergelijke die in hun assortiment duurzame producten hebben. Op deze pagina enkele logo's die het kiezen in deze winkels gemakkelijker maken. Kijk voor meer informatie over keurmerken en labels op www.milieucentraal.nl

Wie zijn we?

De Groene Loper is een initiatief van Wereldwinkel Haarlemmermeer en NMCH. Om het initiatief vorm en richting te geven is een kerngroep De Groene Loper die diverse activiteiten initieert. Ons logo is ontworpen door Beppie Romeijn van b'n Style. Het is voor het festival aangepast door 'tIdee! Communicatieprojecten BV.