This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Groene Maand

De Groene Maand nodigt Nederland in september uit voor een portie vitamine Groen. Want buiten is het nu eenmaal leuker dan binnen. Wij nodigen u uit. Doet u ook mee met uw activiteiten?   

Download as iCalendar

Period [01/09/2011 - 01/10/2011]
Event location Nederland Nederland
Host IVN
See the agenda http://www.groenemaand.nl
Event URL http://www.groenemaand.nl
Contact person IVN
Email address: http://www.groenemaand.nl/contact
Theme(s) Green and garden , Ecosystems , Others
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education

 

 

IVN organiseert voor de 12e keer de Groene Maand

In september staat Nederland in het teken van de Groene Maand. Een campagne die aandacht vraagt voor de natuur en het Nederlandse landschap.

Ook dit jaar hopen we weer honderden activiteiten te verzamelen op GroeneMaand.nl. Wandelexcursies, workshops, fietstochten, speurtochten en spannende (kinder)expedities. Zo staat het eerst weekend van de Groene Maand in het teken van de nationale nachtvlindernacht. Ook bieden we uiteenlopende wandelroutes (ommetjes) door heel Nederland.

Hoe kunt u meedoen?

Organiseert u in september natuuractiviteiten en wilt u hier extra aandacht voor vragen? Dan nodigen wij u van harte uit om deze op GroeneMaand.nl te plaatsen.

GroeneMaand.nl is het centrale communicatiemiddel van de Groene Maand. Daarnaast zal via Twitter, persberichten e.d. door IVN Nederland aandacht worden gevraagd voor de campagne.

Zoals gezegd, bieden wij u dus de mogelijkheid om activiteiten op deze website plaatsen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Enige voorwaarde is dat het gaat om kleinschalige, niet commerciele activiteiten die draaien om natuurbeleving.

In ruil voor het plaatsen van uw activiteit vragen wij dat u bijdraagt aan de PR van de campagne. Dit kan via uw website, nieuwsbrief en via social media.

Vraag vandaag nog een login aan via GroeneMaand.nl en daarna kunt u uw activiteit(en) gratis uploaden.