This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Groene Golflengte Startbijeenkomst

Uitnodigend podium voor de afstemming van groene golflengtes over natuur & landschap. In samenwerking met KB IV Duurzame ontwikkeling van de groenblauwe ruimte, Wageningen UR.

Voelt u zich landschappelijk verantwoord ondernemer? Juist deze tijd – met het stopzetten van grote investeringen door Rijksoverheid – vraagt niet alleen om nieuwe definities en ideeën, maar ook om nieuwe partijen die zich eigenaar voelen van natuur en landschap. Gaan Landal Greenparks, Unilever en Univé deze zorg op zich nemen? Of moeten de bewoners van het landschap zelf de snoeischaar ter hand nemen?
Groene Golflengte biedt vanuit Radio Kootwijk een hele week ruimte om de verschillende natuur- en landschapfrequenties te laten zien en horen. Groene Golflengte is een podium voor nieuwe denkwijzen, concepten en oplossingsrichtingen. Deelnemers zijn ondernemers, ontwerpers, denkers, burgers, kunstenaars en onderzoekers. Een aantal programmaonderdelen staat open voor een ieder die van dit podium gebruik wil maken. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in. Dit compacte evenement is een vervolg op de Triënnale, in 2008 georganiseerd in Apeldoorn.

Groene Golflengte vindt van 5 tot 11 september plaats op de unieke en prikkelende locatie van het voormalig zendstation Radio Kootwijk op de Veluwe, ter beschikking gesteld door Staatsbosbeheer, eigenaar van het complex. Op zaterdag 10 en zondag 11 september sluit het programma aan bij de Open Monumentendagen.

Download as iCalendar

Period [05/09/2011 - 11/09/2011]
Event location Radio Kootwijk Radio Kootwijk, Radioweg 1, 7348 BG Radio Kootwijk
Host Alterra Wageningen UR, KB IV Duurzame ontwikkeling van de groenblauwe ruimte
See the agenda http://www.groenegolflengte.nl/wp-content/uploads/2011/08/Weekoverzicht-programma-Groene-Golflengte_v4.pdf
Event URL http://www.groenegolflengte.nl/
Contact person GreenAlert Oosterhuizen/Apeldoorn
Email address: info@groenegolflengte.nl
Theme(s) Ecosystems , Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Groene Golflengte is een initiatief van Alterra, onderdeel van Wageningen UR, in samenwerking met
GreenAlert, Kadaster, Staatsbosbeheer, Rijksadviseur voor het Landschap, Landschapsmanifest,
Servicenet Nationale Landschappen.

PROGRAMMA: