This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Goudader Natuur, debat no. 3, Waterbeheer

di 29 jan aanvang: 15.30 uur
De Balie presenteert in samenwerking met Natuurmonumenten het drieluik ‘Goudader Natuur’; drie middagen over de waarde en toekomst van de natuur in Nederland op het gebied van economie, welzijn en waterveiligheid. Deze derde, en laatste aflevering in de reeks staat in het teken van waterbeheer.


Natuur en landschap is als kunst en cultuur; het maakt het leven mooier. Alleen al daarom is het van belang om de natuur in ons fraaie, gevarieerde land te beschermen, te onderhouden en te ontwikkelen. Maar in tijden dat de politiek zich vooral bezighoudt met economisch herstel en bestrijding van de crisis is dit argument niet meer genoeg. Voor de leefbaarheid, veiligheid en economie van Nederland is de natuur cruciaal. Hoog tijd dus voor discussie, met inspirerende sprekers, frisse denkers en pittige doeners. Met elkaar stellen we heersende vanzelfsprekendheden op het gebied van natuur en landschap ter discussie en gaan we op zoek naar nieuwe initiatieven, alternatieve benaderingen en duurzame oplossingen.

De serie Goudader Natuur is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. Dagblad Trouw is mediapartner van Goudader Natuur.

Download as iCalendar

Period 29/01/2013
Event location De Balie, Amsterdam Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam
Host De Balie en Natuurmonumenten
See the agenda http://www.debalie.nl/artikel.jsp?articleid=466160
Event URL http://www.debalie.nl/artikel.jsp?articleid=466160
Theme(s) Ecosystems
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Tickets te verkrijgen via de website.