This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event 'Duurzame' voeding: Topsector Agro en Food en Integrale duurzame voeding en landbouw?

Hoe verhoudt de ambitie van de topsector Agro&Food zich tot de agenda opgesteld door de Wetenschappelijke Raad voor de “Integrale Duurzame Landbouw en Voeding”? Een discussie over actualiteit en beleidsontwikkeling.

Download as iCalendar

Period 29/01/2013
Event location VVM bureau Arthur van Schendelstraat 800
Host VVM | netwerk van milieuprofessionals | sectie Voedsel
See the agenda http://www.vvm.info/?pid=main&id=761&utm_source=biodiversiteit&utm_medium=web&utm_campaign=0129vo
Contact person Sara Jantzen
Email address: bureau@vvm.info
Phone: 030 - 232 29 89
Theme(s) Food
Target group(s) Adults

Door rijksoverheid en bedrijven is het topsectorbeleid ontwikkeld om de Nederlandse positie als innovatieve kenniseconomie te behouden. De topsector Agro&Food heeft daarin de ambitie een internationaal leidende, duurzame sector te zijn. Hoe verhoudt de uitwerking van deze ambitie zich tot de agenda opgesteld door de Wetenschappelijke Raad voor de “Integrale Duurzame Landbouw en Voeding”? Een discussie over actualiteit en beleidsontwikkeling. Vanuit topsectorbeleid (Stichting Food & Nutrition Delta) leveren Peter Sakkers en Jeroen Naaijkens een bijdrage.

Info & aanmelden: vvm.info

Kosten (excl. BTW): VVM-leden € 17,50 | Studentleden € 7,50 | Niet-leden € 47,50