This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Duurzaam mode-event in Deventer

Hoe ziet een groene en eerlijke garderobe er uit? Lynsey Dubbeld, auteur van het boek ‘Mode voor morgen’ vertelt op 26 januari bij kledingwinkel De Amaranth in Deventer hoe duurzaamheid en stijl samengaan.

Download as iCalendar

Period 26/01/2013
Event location De Amaranth Nieuwstraat 81, 7411 LK Deventer
Host http://www.deamaranth.nl/index.py
Event URL http://www.deamaranth.nl/index.py?page=content&section=nieuws
Theme(s)
Target group(s)
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Duurzaamheid is in de mode. Toch zijn biologische stoffen, eerlijke lonen en fatsoenlijke werkomstandigheden in de kledingindustrie nog geen vanzelfsprekendheid. Daarom is verantwoorde mode in de gemiddelde winkelstraat moeilijk te vinden.
 
Modeliefhebbers en kledingconsumenten kunnen de garderobe op allerlei manieren milieu- en mensvriendelijker maken. Trendanalist Lynsey Dubbeld, auteur van het boek ‘Mode voor morgen. Duurzame kleding in Nederland’, vertelt daarover. Ze is op zaterdagmiddag 26 januari te gast bij De Amaranth, een winkel vol ecologische en biologische kleding.
 
Lynsey Dubbeld maakt duidelijk hoe we duurzaam én modieus gekleed kunnen gaan. Met concrete voorbeelden en praktische tips biedt ze informatie en inspiratie om de kledingkast groener en eerlijker te maken – zonder dat dit ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen en wordt het boek ‘Mode voor morgen’ gesigneerd.
 

Het boek ‘Mode voor morgen’ is op 26 januari met een speciale actie voor klanten van De Amaranth te koop. Daarnaast is die dag in de winkel extra sale op de wintercollectie.

Plaats: De Amaranth, Nieuwstraat 81, 7411 LK Deventer

Tijd: zaterdag 26 januari, 14.00 uur (signeren tot 15.30 uur)

Toegang: gratis