This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Droogvaltocht vanuit Harlingen

See all locations on the map

Unieke droogvaltocht van 4 uur vanuit Harlingen. Op zaterdag 24 juli en 7 augustus en op zondag 22 augustus bent u welkom aan boord van de Regina Andrea, ligplaats Zuiderhaven te Harlingen

Download as iCalendar

Period [24/07/2010 - 22/08/2010]
Event location Harlingen Harlingen Zuiderhaven
Host Waddenvereniging en rederij Neptunus
Contact person Renate de Backere
Email address: backere@waddenvereniging.nl
Phone: 0517-493696
Theme(s) Others
Target group(s) Families
Type Excursion / Children’s quest Excursion / Children’s quest

VaarexcursieIedere zomer organiseert de Waddenvereniging samen met rederij Neptunus unieke droogvaltochten op de Waddenzee. Deze 4 uur durende tocht maken we met de Regina Andrea. We starten in Harlingen en varen in een uur naar een wadplaat net voor laagwater, midden op de Waddenzee. Daar gaan we van boord, gidsen van de Waddenvereniging verzorgen op deze wel heel bijzondere plek een wadexcursie. Je ziet meer scharrelen dan je denkt! Na ruim een uur gaan we weer aan boord. Kinderen kunnen een quiz doen, er zijn spelletjes en verschillende zoekkaarten om de vondsten op naam te brengen.

In 2010 gaan we varen op: zaterdag 24 juli, vertrek 12:30, zaterdag 7 augustus vertrek 11:30 en zondag 22 augustus, vertrek om 12:00u. De Regina Andrea ligt in de Zuiderhaven te Harlingen. De kosten bedragen 17,50 en 12,50 voor kinderen. Leden van de Waddenvereniging krijgen 2,50 korting. Welkom aan boord! Meer info en aanmelden kan via het contactformulier.