This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Dierenpark Amersfoort

See all locations on the map

DierenPark Amersfoort, een bos vol dieren en avontuur!

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek.

Download as iCalendar

Period [01/01/2010 - 01/01/2013]
Event location Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort
Host Dierenpark Amersfoort
Event URL http://www.amersfoort-zoo.nl/
Contact person
Email address: info@dierenparkamersfoort.nl
Phone: 033-4227100
Theme(s) Ecosystems
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education
Type Theme park (zoo, children’s farm, etc) Theme park (zoo, children’s farm, etc)

Onverwachte ontmoetingen

Hoor je van ver al de dino’s brullen? In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen.

Van heel dichtbij

In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je staat vaak letterlijk neus aan neus met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren. Bij de lange giraffen op de Savanne sta je op dezelfde hoogte en kijk je recht in hun grote ogen. In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.

Soms mag je de dieren zelfs aanraken

Ooit een spin gevoeld? Misschien ben jij de mazzelaar die een spin of slang mag vasthouden bij de Koele Knuffels. Of bezoek de geiten, schapen en konijnen die je mag aaien. En in de Vogelvoliére kun je vogels voeren. Misschien komen ze wel op je zitten.

Klimmen, klauteren en meedansen

Wil je vlinders in je buik voelen, hang dan de aap uit in een van de drie speeltuinen. Vertoon je klim- en klauterkunsten aan je vriendjes en vriendinnetjes. Ook kun je meedansen en zingen tijdens de diverse voorstellingen in het Knuffelpleintheater.