This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event De Energieke Samenleving en NME - Oriëntatiedagen

See all locations on the map

Op donderdag 6 en vrijdag 7 februari 2014 organiseert Veldwerk Nederland met VVM sectie NME voor de derde keer de Oriëntatiedagen. Centraal op deze dagen staat de Energieke Samenleving en de rol van NME.

De Oriëntatiedagen is een jaarlijks terugkerende verdieping voor NME'ers. Dit jaar bouwen we voort op de weg die twee jaar geleden is ingeslagen en staat 'NME in een energieke samenleving' centraal. Doel van de oriëntatiedagen 2014 is de positiebepaling van NME in de Energieke Samenleving en de rol die NME daarin kan spelen.

Download as iCalendar

Period [06/02/2014 - 07/02/2014]
Event location Het Woldhuis, Apeldoorn Het Woldhuis 11, 7325 WN Apeldoorn
Host Veldwerk Nederland en VVM-NME
Event URL http://www.vvm.info/?pid=main&id=856&utm_source=duurzaamnieuws&utm_medium=web&utm_campaign=od2014
Contact person
Email address: info@veldwerknederland.nl
Phone: 055-3684010
Theme(s) Green and garden , Health , Ecosystems , Others
Target group(s) Adults
Type Guest lecture / course Guest lecture / course

De start wordt verzorgd door Olav-Jan van Gerwen, werkzaam bij het Planbureau voor de Leefomgeving en volop met het onderwerp bezig. Hij heeft een bijdrage geschreven over de rol van de overheid in de Energieke Samenleving voor de bundel Publieke Pioniers. Zijn verhaal is de rode draad in deze tweedaagse.

Rinske van Noortwijk (Greenwish) gaat in op de rol van NME-centra in het stimuleren en faciliteren van initiatieven uit de ‘energieke’ samenleving. Vanuit verschillende invalshoeken presenteert zij met voorbeelden en reflecties. U wordt geprikkeld om na te denken over het NME-centrum of de intermediair in een Energieke Samenleving.

Twee dagen praten over vernieuwing, luisteren naar inspirerende sprekers en met collega’s verder praten over de kansen en mogelijkheden. U doet toch ook mee?

Deenemers: beleidsmedewerkers en leidinggevenden van NME- en duurzaamheidscentra

Inschrijven & informatie: vvm.info -LINK
VVM-leden € 130,- | Niet-leden € 160,- excl. btw. Overnachting: €30,-

Geef via het Facebookevent aan dat je komt (geen inschrijving); Twitter mee via #orientatiedagen2014 | Bekijk hier tweets over de orientatiedagen