This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event De 24 uur van de natuur

See all locations on the map

Op zaterdag 22 juni 2013 staat 24 uur lang, tussen 0.00u en 24.00u de natuur in de belangstelling van het Nederlandse publiek. De 24 uur van de Natuur is de nationale ‘open dag’ van de natuur en roept iedereen op om juist deze dag extra van de Nederlandse natuur te genieten. Natuur- en maatschappelijke organisaties brengen tijdens De 24 uur van de Natuur hun publieksactiviteiten onder de aandacht. Van nachtexcursies tot vogel spotten in de vroege ochtend, van GPS routes tot varen over vennen, van klimbos tot avondwandeling.

Download as iCalendar

Period 22/06/2013
Event location heel Nederland Heel
Host ministerie van Economische Zaken
See the agenda http://24uurnatuur.nl/
Event URL http://24uurnatuur.nl/
Contact person Bureau MSL
Theme(s) Green and garden , Health , Ecosystems , Food , Others
Target group(s) Families , Adults , Elderly , Childeren, Primary Education , Childeren, Secondary Education

Iedereen is op zaterdag 22 juni welkom om extra te genieten van de natuur en deel te nemen aan publieksactiviteiten van bijvoorbeeld natuurorganisaties. Het ministerie van Economische Zaken is de initiatiefnemer van De 24 uur van de Natuur (toekomstnatuur.pleio.nl). Het ministerie vraagt allerlei partijen in Nederland om op die dag hun publieksactiviteiten extra in de belangstelling te zetten zodat iedereen kan genieten van de natuur in Nederland. Doet u ook mee?

Waarom?
Op zaterdag 22 juni staat een etmaal lang de natuur in de spotlight. Alle partijen die de natuur omarmen, zoals overheden, natuurorganisaties, onderwijsinstellingen en jongerenorganisaties, brengen deze zaterdag hun publieksactiviteiten extra onder de aandacht. Hiermee laten we zien dat de natuur van grote waarde is voor ons allemaal en dat de natuur een gezamenlijke verantwoordelijkheid is.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan een leuke activiteit? Kijk dan vanaf 1 juni op www.24uurnatuur.nl voor het aanbod van publieksactiviteiten. Wilt u nu een activiteit aanmelden, vul dan meteen het formulier onder ‘Activiteit aanmelden’ in.