This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Dag van de Stadslandbouw Publieksdag

See all locations on the map

Nieuw in 2013: Dag van de Stadslandbouw Publieksdag – 27 april

Naast het congres op 25 april en een excursiedag in de regio Rotterdam op 24 april, wordt op zaterdag 27 april 2013 de eerste Dag van de Stadslandbouw Publieksdag georganiseerd. Tijdens de Publieksdag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich kunnen presenteren. Stadsbewoners kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)?

Download as iCalendar

Period 27/04/2013
Event location overal in Nederland
Host Gemeente Rotterdam, ministerie EZ, RaBo, VNG, etc.
Event URL http://www.dagvandestadslandbouw.nl/publieksdag/
Contact person Marco Lipsius
Email address: marco.lipsius@b2bproductions.nl
Phone: 06-25435911
Theme(s) Green and garden , Food
Target group(s) Families , Adults
Type Outdoor activities Outdoor activities

Verschillende activiteiten

Boeren, ondernemers  en overige initiatiefnemers kunnen heel uiteenlopende activiteiten voor de Publieksdag opgeven. Dit kan zijn een open dag, maar ook een proeverij, (streek)markt, meewerkdag, lezingen, workshops, een discussiebijeenkomst, filmprogramma of een combinatie hiervan behoren tot de mogelijkheden. Alle activiteiten tijdens de Publieksdag zijn gratis toegankelijk.

 Aanmelden

De activiteiten worden landelijk gepromoot via de website van de Dag van de Stadslandbouw. Promotie in stad en regio vindt plaats door de initiatiefnemers zelf. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos opgeven via de website www.dagvandestadslandbouw.nl/publieksdag.