This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Afgelast: Congres MVO in de Polder

Op woensdag 13 juni vindt het multidisciplinaire congres Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de polder plaats op de Radboud Universiteit Nijmegen. Economen, sociologen, filosofen en theologen beantwoorden samen de vraag: wat verstaan wij onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de polder en welke zijn de achterliggende principes?

Beschrijving

Op woensdag 13 juni vindt het multidisciplinaire congres Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de polder plaats op de Radboud Universiteit Nijmegen. Economen, sociologen, filosofen en theologen beantwoorden samen de vraag: wat verstaan wij onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de polder en welke zijn de achterliggende principes? De behandelde casussen zijn o.a. pensioenfondsen en biodiversiteit.

Sprekers op het congres zijn onder andere prof. dr. Ronald Jeurissen (Nyenrode Business Universiteit), ir. Cor von Meijenfeldt (Ministerie van Economische Zaken, Landbouw Innovatie) en Anna Pot (APG Asset Management).

Aanleiding van het congres MVO in de polder is het verschijnen van het gelijknamige boek van Lei Delsen (Faculteit der Managementwetenschappen) en Toine van den Hoogen (Faculteit Theologie). De behandelde casussen in het boek zijn agrofood, gezondheidszorg, pensioenfondsen en biodiversiteit.

Download as iCalendar

Period 13/06/2012
Event location Senaatszaal, Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2, Nijmegen Comeniuslaan 2, Nijmegen
Host Radboud Universiteit Nijmegen
Contact person Lei Delsen
Email address: l.delsen@fm.ru.nl
Theme(s) Others
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Aanmelden bij: Lei Delsen, l.delsen@fm.ru.nl

Kosten voor deelnemers bedragen € 50. Hierbij zijn lunch, borrel en het boek Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de Polder inbegrepen.

Voor een beschrijving van het boek, klik hier..