This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Burgers' Zoo

In Burgers' Zoo wandelt u van omgeving naar omgeving, van het ene ecosysteem naar het andere ecosysteem. Een ontdekkingsreis in een overdekt tropisch regenwoud, waar honderden zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën zo vrij mogelijk leven temidden van duizenden exotische planten (Burgers' Bush).

Download as iCalendar

Period [01/01/2010 - 01/01/2013]
Event location Antoon van Hooffplein 1, Arnhem
Host Burgers' Zoo
See the agenda http://www.burgerszoo.eu
Theme(s)
Target group(s)

In Burgers' Zoo wandelt u van omgeving naar omgeving, van het ene ecosysteem naar het andere ecosysteem. Een ontdekkingsreis in een overdekt tropisch regenwoud, waar honderden zoogdieren, vogels, reptielen en amfibieën zo vrij mogelijk leven temidden van duizenden exotische planten (Burgers' Bush). Een wandeltocht door een levende woestijn, waar diersoorten zich aan deze bijzondere omstandigheden hebben aangepast (Burgers' Desert). En als u van deze indrukken bent bekomen, staat u plots voor een gigantisch aquarium waar u felgekleurde tropische vissen, levende koralen en verschillende haaien- en roggensoorten aantreft (Burgers' Ocean).

Ook zijn ze in Burgers' Zoo de zebra's, giraffen en de neushoorns niet vergeten. Deze vindt u tijdens uw reis langs de verschillende ecosystemen in Burgers' Safari. In Burgers dierenpark vindt u vervolgens de olifanten, panters, (roof)vogelsoorten, chimpansees, gorilla's en orang-oetans. De kinderen kunnen zich tenslotte uitleven in een moderne speeltuin met aparte gedeeltes voor de allerkleinste bezoekers (Burgers' Avonturenland).

Nieuw dit jaar is Burgers' Rimba, dit is een Maleise tropische regenwoud. Hier zijn apen, herten, runderen en de Maleise beer te bekijken. De tijgers, slangen en varanen zijn echter pas vlak voor de officiële opening in mei te zien.

Links: Openingstijden en route informatie