This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event Bomen boven de bank

Natuur en beeldende kunst gaan deze zomer samen in het fotoproject Bomen boven de bank van het Natuurmuseum Nijmegen. Van 23 juli tot en met 15 september 2013 kun je een verrassende speurtocht maken langs verschillende, soms monumentale bomen in de omgeving van het Valkhof. Door zelf te fotograferen kun je daarna thuis een uniek kunstwerk maken. Dat is weer eens iets anders dan die eeuwige IKEA-roos boven je bank! 

Met een eigen fototoestel in de hand worden details van verschillende stads- en parkbomen belicht. Als je de tocht hebt gemaakt en goed hebt rondgekeken, levert dat niet alleen een inkijkje op in de bomen rondom het Valkhofpark. Je verzamelt zo tevens de antwoorden op de speurtocht en een boeiende reeks foto’s.

Thuis selecteer je dan de mooiste bomenfoto’s, die je bijvoorbeeld boven de bank kunt hangen. Wie deze natuurkunst wil delen, stuurt een foto van zijn kunstwerk naar pr@natuurmuseum.nl. De beste inzendingen worden op de website van het Natuurmuseum geplaatst. Bovendien wordt uit de inzenders een winnaar geloot, die twee vrijkaartjes voor het museum ontvangt. 

De fotospeurtocht duurt ongeveer anderhalf uur en is geschikt voor volwassenen of gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor groepen. De speurtocht is voor € 2,50 verkrijgbaar aan de balie van het Natuurmuseum. Laat je inspireren! 

Het Natuurmuseum Nijmegen is gevestigd in de Gerard Noodtstraat 121 te Nijmegen. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.natuurmuseum.nl

Download as iCalendar

Period [23/07/2013 - 25/09/2013]
Theme(s)
Target group(s)