This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Event 10 jaar MVO op nieuwjaarsevent

Op 30 januari is het zover. Dan luiden wij 2014 feestelijk in met ons traditionele Nieuwjaarsevent. Het wordt een bijzondere editie, want MVO Nederland bestaat 10 jaar! Een mooi moment om stil te staan bij onze successen van het afgelopen decennium én om vooruit te kijken. Wat is er nodig voor een écht duurzame wereld?

Wanneer: donderdag 30 januari - 12:30 - 18:00

Download as iCalendar

Period [30/01/2014 - 19/12/2013]
Event location Beatrixgebouw, Jaarbeursplein, Utrecht Jaarbeursplein, Utrecht
Host MVO Nederland
See the agenda http://www.mvonederland.nl/agenda/2014-01-30/nieuwjaarsevent-2014?t=program
Event URL http://www.mvonederland.nl/content/nieuwsbericht/komt-u-naar-ons-nieuwjaarsevent
Theme(s) Genetic Diversity
Target group(s) Adults
Type Meeting (seminar / conference / symposium / festival) Meeting (seminar / conference / symposium / festival)

Nog geen partner?

Het Nieuwjaarsevent is exclusief voor partners van MVO Nederland. Per organisatie ontvangen zij één toegangskaart. Bent u nog geen partner? Registreer u dan direct, zodat u dit event niet hoeft te missen. Op onze website hebben we de vele voordelen van ons partnerschap voor u opgesomd.

Ambitie 2020

Willem Lageweg, directeur-bestuurder van MVO Nederland, presenteert een gezamenlijke ambitie van én voor het bedrijfsleven: Ambitie 2020. Wij geloven dat Nederland de kennis en kunde in huis heeft om wereldvoorbeeld te zijn van een circulaire en inclusieve economie. En door slim samen te werken kunnen we deze potentie optimaal benutten. Tijdens het Nieuwjaarsevent zetten we deze eerste stap naar een nóg mooiere toekomst.

Speciale gasten

Na de presentatie van Ambitie 2020 geeft voormalig Zakenvrouw van het Jaar, MVO-koploper en Priva-directeur Meiny Prins haar visie op ‘Nederland als duurzaamste stad van de wereld'. Timo Huges vertelt over de duurzame plannen van de Nederlandse Spoorwegen (NS) als ambitiedrager. Ook hoort u de plannen van de ambitiedragers ASN Bank, Corporate Facility Partners (CFP), Corendon en Initiatief Duurzame Handel (IDH) voor de toekomst van logistiek en mobiliteit, leven en werken, voedsel en ecosystemen.  

Tot slot presenteren we een nieuw en veelbelovend rapport over de kansen van de circulaire economie voor Nederlandse ondernemers. Het rapport wordt aangeboden aan een zeer bijzondere gast.

Voor ieder wat wils

Na de plenaire opening kunt u deelnemen aan verschillende parallelsessies. U krijgt onder meer de kans om te speeddaten met experts op het gebied van circulaire economie en inclusief ondernemen. Gaat u liever in gesprek met onze ambitiedragers? Dan bent u van harte welkom in de ‘Innovatiezaal’. En uiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken, bijvoorbeeld op ons ‘Plein der Ambities’.

Voor slechts EUR 245,- kunt u daar ook zelf een plek reserveren, om uw eigen organisatie of initiatief extra onder de aandacht te brengen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie krijgt u van Michele van de Craats: m.vandecraats@mvonederland.nl of  06-23892166.

Wij hopen op 30 januari met u te toosten op een ambitieus nieuw jaar!