This site uses cookies in order to function as expected. By continuing, you are agreeing to our cookie policy.
Agree and close

Coalition Biodiversity 2010 (in dutch)

Folder Klimaat en Energie

 • De Bespaar Bazaar
  De Bespaar Bazaar is een webwinkel die duurzame producten voor iedereen toegankelijk te maken. U kunt er allerlei dingen kopen die energie besparen makkelijker maken, zoals ledlampen, spaarlampen, douchetimers etc. etc.
  Speciale aanbieding:
   de standby killer. Als uw tv op standby staat ziet de standby killer dit en schakelt de tv na 5 tot 10 minuten automatisch uit. . U kunt de tv daarna weer inschakelen met de afstandsbediening van de TV. 

 • Zonne-energie
  Deze website verkoopt zonne-opladers voor bijvoorbeeld mobiele telefoons

 • Google Black
  Een zwarte website openen kost de computer minder stroom dan het openen van een witte. Hoeveel u exact bespaart als u iedere keer googlet via deze pagina, kunt u precies bijhouden. Voor meer informatie ga je naar www.blackle.com.

 • 10:10
  10:10 is een baanbrekend initiatief met één doel: we zetten ons samen in om onze CO2 uitstoot in één jaar met 10% te verminderen, beginnend in 2010.
  Via de website www.1010nl.org kan iedereen zich opgeven. Op de centrale website krijgen personen, scholen, bedrijven en organisaties handvatten en tips aangereikt om de 10% te halen.
 • Besparen in huis
  Er zijn veel dingen die u in huis kunt doen om energie te besparen; van de TV niet op standby laten staan tot wassen op 30 graden. Met de energiebespaarwijzer ziet u in een handomdraai hoeveel u al bespaart, en waarop u nog meer kunt besparen.